torsdag 23 april 2009

Tildas tågresa

Igår var jag och Tilda på utflykt till Norrköping för att hälsa på mina arbetskamrater. Jag var rätt nervös inför resan, det är ändå tåg och mycket amning på offentliga platser och mycket tillfälle till missnöje. Men jag hade med mig de tre B:na barnvagn, bärsjal och Bob, så jag hade ändå förtröstan. Och jag måste säga att det gick över förväntan!

På resan dit sov Tilda tills vi nästan var framme. Sista tio minutrarna satt hon och tittade ut genom fönstret och var jättenöjd. Sen skrek hon när jag la henne i vagnen när vi skulle gå av, men jag satte henne i sjalen och där var hon nöjd. Hon var exemplarisk hela lunchen, även om hon hade kunnat avfyra några fler leenden. Även fikat klarade hon galant och hon var mycket nöjd med sina fina presenter.

Hemresan hoppades jag att hon skulle sova igenom, men icke. Tilda vaknade när tåget lämnade Norrpan men var med en del underhållning på det stora hela nöjd. Vi fick även tillfälle att testa skötbordet. Det var litet, men toarullen var tydligen intressant och värd att prata med.

4 kommentarer:

 1. Vad kul att det gick bra, kanske vi syns mer på tåg då.

  SvaraRadera
 2. Vem är Bob, och vad har han med din bebis att göra?
  /systern

  SvaraRadera
 3. Anna: ja, vi får se. SJ tar ju så vansinnigt många poäng för resor nu för ti'n.
  Systern: Bob heter Marley i efternamn och får min bebis att sova. Han är numera ett måste i vårt hem.

  SvaraRadera
 4. Aha, då är jag med. Hade du med honom på tåget?

  SvaraRadera