tisdag 24 februari 2009

Amningskoma

När man ammar har man gröt i hjärnan. Det vet ju alla. (Det förvirrade tillståndet kan ju absolut inte bero på sömnbrist.)

I alla fall skyller jag helt och hållet på bebisen för att jag fick hjärnsläpp och glömde min bankomatkod i flera dagar.

Jag mindes den inte igen förrän min man frågade varför jag inte hade bytt från den koden som banken bestämde till en egen som var lättare att komma ihåg. För att koden banken bestämde var så enkel, det var ju...

Nu har jag skrivit ner ALLA koder på ett säkert ställe. Just in case. Det gäller bara att komma ihåg vart de olika koderna går.

4 kommentarer:

 1. Ett tag mindes jag inte portkoden. I förrgår mindes jag inte koden till mitt kreditkort. Sen mindes jag inte koden till mitt fiffiga kodminne i mobilen. Jag är egentligen bra på att minnas siffror.. ehh... men tydligen inte längre. ;-) Jag vill inte ens tänka på hur jag skulle bli av amning och sömnbrist. Helt totalt dement förmodligen. Kom du på koden tillslut?

  SvaraRadera
 2. Vis av erfarenhet skrev jag faktiskt ner alla mina koder på ett papper och satte upp på kylskåpet i god tid före förlossningen den här gången. Tidigare gånger har jag nämligen glömt både bankomatkod, pinkod till telefonen, koden till internetbanken och koden till mitt mailkonto.

  /Systern

  SvaraRadera
 3. ah, pinkod till telefonen, den ska jag skriva upp! Men på kylskåpet, där kan ju vilken tjuv som helst se vilka koder du har! Jag har i alla fall skrivit ner dem på ett dokument i datorn och döpt det till ett fiffigt namn som inte alls härrör till siffror eller koder. Sen la jag det på skrivbordet för att jag inte skulle tappa bort det.

  SvaraRadera
 4. Men det satt ju bara där medan vi var på BB! Och då hade jag med mig både telefonen och bankomatkortet. Lösenordet till datorn var jag också tvungen att skriva upp, annars hade jag nog glömt det...

  /Systern

  SvaraRadera