tisdag 3 februari 2009

Skröppligare och skröppligare

Jag blir bara i sämre och sämre kondition känns det som. Ju mindre jag kan röra mig, desto sämre mår jag. Vill ut i solen idag, men måste vänta eftersom jag ska till BM i eftermiddag. Jag vet att jag inte orkar två turer ut.

Jag har nu också fått jätteont i ryggen, på vänster sida, förmodligen för att jag ligger ner för mycket. I går försökte jag bota det onda med de enda metoder jag känner till. Först gjorde jag ett yoga-pass. Sen bad jag om massage, vilket inte hjälpte ett smack. Sen byggde jag ett hemma-gym med en pall, en verktygslåda och två böcker. Där gjorde jag diverse rygg och axelövningar som jag hoppades skulle hjälpa. Det gjorde det inte. Jag har lika ont idag. Om inte mer.

Jag vill röra på mig!!!

3 kommentarer:

 1. Stå ut! det är bara ett tag kvar! Sen blir det sköna promenader i vårsolen med barnvagnen!
  /Erica

  SvaraRadera
 2. Här är det höger sida som värker. Vad påhittigt i alla fall, att försöka få bort värken. Jag brukar mest ligga och sucka i soffan. Å andra sidan så hjälper promenader lite grann, jag har ju minst två halvtimmespromenader om dagen som jag måste ta - till och från dagis. Då är det annan värk som gäller - fogarna. Hujedamig. Och värre ska det bli - jag har ju 2,5 vecka kvar till bf, du är i alla fall inne på slutspurten!

  SvaraRadera
 3. Erica: ja, då ska jag GÅ till Norrköping!

  Floria: jag kände nog att jag hade suckat i soffan så det räckte ;)

  SvaraRadera